forn turull

Servei de càtering

Aniversaris, celebracions, coffe breaks, reunions familiars, trobades informals amb els amics, partits de futbol o senzillament perquè et fa mandra cuinar, a Forn Turull et preparem les millors especialitats dolces i salades per satisfer els paladars més exigents. Deixa’t sorprendre per la nostra constant renovació i si hi ha quelcom que encara no fem demanans-ho! Amb tu aprenem diariament!

Coques salades

Cada coca està elaborada de forma individualitzada, amb els ingredients més frescos per tal d’aprofitar la varietat de productes que el mercat ens ofereix diariament.

Entrepans

De xapata, viena, pa de truita, paninni, coca d’oli, cereals, tipus sandwich, gros, petit, familiar…tria el format que més t’encaixi i el farcit que més t’agradi.

Pastissos salats

De tonyina, salmó, gambes, pernil dolç, pernil salat…el podem fer de la mida que necesitis!

Quiches lorraines

Especialitat francesa que pots degustar diariament a qualsevol dels nostres establiments i que pots demanar per encàrreg el teu gust o mida desitjats. Tasta’n de bacó amb ceba, gambes, porros, carbassó, york…

Coques dolces

No esperis a les revetlles per coneixer les nostres coques dolces. De brioix, full, llardons, croissant, de vidre, muffin…
Moltes de les nostres coques són farcides amb l’ingredient que més li escau per tal que cada mossegada sigui un plaer per als teus sentits.
Coques de brioche el brioche més tendre i saborós combinat delicadament amb crema, pinyons, ametlles, xocolata, fruita confitada i ara també amb fruita fresca!
Coques de llardons de full o brioix, tria la teva!
Coca de llavaneres coca de full amb crema a l’interior. Fina capa de massapà i els millors pinyons castella per oferir un plaer cruixent i untuós a la vegada.
Coca de croissant partint d’una bona massa de croissant, la coca que en resulta ha d’estar a l’alçada. Primeta, amb ametlles, sucre, un rajolinet d’anís i ben torradeta.
Muffin en base a la massa d’un esponjós i saborós muffin, elaborem coques amb cremes, fruits secs, fruita i un llarg etcètera.
Coca de vidre com que no ens agrada fer el que fa tothom, tasta la nostra coca de vidre. Primeta, dolça i amb un toc d’anís en grà…
Pa d’oli tot i no tractarse d’una coca en el sentit estricte de la paraula, el pa d’oli està elaborat amb una esponjosa i saborosíssima massa en base semblant al brioche però molt més aèria i amb un lleuger gust anisat.

Paneteria

Perque la bona paneteria existeix i volem fugir dels típics sabors industrials, diariament coem per als nostres establiments productes pensats en qui vol disfrutar menjant quelcom dolç sense renunciar als hàbits saludables.
Tria per exemple els nostres muffins de pastanaga, polenta, taronja natural, xocolata, fondant de xocolata, financiers…

Croquetes

Fetes a casa, t’enamoraràn. Les fem de pernil, pollastre, formatge, bacallà, carxofa… o tasta la més emblemàtica… la de ceps.

CA